روانشناسی آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 12:55 :: نويسنده : فاطمه رسولی نیا
جهت رمز گشـايي حركات چشمها صورت را به 3 بخش فوقاني-مياني-تحتاني در ذهن خـود مجسم كنيد. اكنون مجددا آن 3 بخش را از وسط به 2 بخش چپ و راست تقسيم كنيد. حركت چشم به سمت هر يك از اين 6 منطقه را ميتوان اينگونه تفسير كرد: بالا: ديداري وسط: شنيداري پايين: تكلم و احساسات سمت چپشان مربوط به اطـلاعـات يـادآوري شده و سمت راستشان مربوط به اطلاعات خلق شده مي باشد. به اين مفهوم كه شخص به مـنظور دستيابي به مناطق مرتبط با حواس پنجگانه مغز بطور غير ارادي چشمانش را به جهات مختلف حركت ميدهد.
برو ادامه مطلب جالبه ادامه مطلب ... جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 12:26 :: نويسنده : فاطمه رسولی نیا
تصویر شماره 1:(معقول و سازگار) در زندگی به رفتار و عشق ساده و بی پیرایه اهمیت میدهید دیگران به شما اعتماد میکنند به دوستان نزدیک خود امنیت و آرامش میدهید اطرافیان به عنوان شخصی خونگرم و با محبت شما را تحسین میکنند از موارد پیش پا افتاده و کلیشه ای دوری میکنید لباس و پوشش شما ساده ام آراسته است.
تست خودشناسی با تصاویر
به تصاویر زیر نگاه کنید و اولین تصویری را که در نگاه اول نظرتان را جلب کرد انتخاب کنید و با توجه به آن تحلیل روانشناسی تست را بخوانید تا ویژگی های درونی خود را بشناسید.
تحلیل تست پنج شنبه 7 دی 1391برچسب:, :: 7:54 :: نويسنده : فاطمه رسولی نیا
چرا مطالعه تاریخچه روانشناسی ضرورت دارد؟
چرا مطالعه تاریخچه روانشناسی ضرورت دارد؟ پرسشها در روانشناسی آغاز روانشناسی: فلسفه و فیزیولوژی پس چه چیزی روانشناسی را از فلسفه جدا میکند؟ با وجودی که فیلسوفان اولیه نیز بر روشهایی نظیر مشاهده و منطق اتکاء میکردند، امّا روانشناسان امروزی از متدولوژیهای علمی برای مطالعه و نتیجهگیری درباره افکار و رفتار انسان بهره میگیرند. فیزیولوژی نیز در سر بر آوردن روانشناسی به عنوان یک نظام علمی نقش داشته است. نخستین پژوهشهای فیزیولوژی بر روی مغز و رفتار انسان، تأثیر عمیقی بر روی روانشناسی داشته و نهایتاً در کاربرد متدولوژیهای علمی در مطالعه افکار و رفتار انسان سهیم بوده است. ادامه مطلب ...
![]() روانشناسي
واژة روانشناسي براي ما واژة آشنايي هست؛ در برنامههاي تلويزيوني، در برنامههاي راديويي، در وبسايتهاي مختلف، در روزنامه و مجله حتماً به مطالبي برخورديم كه ماهيتشون روانشناسي بوده! ولي آيا تا حالا از خودمون پرسيديم كه روانشناسي يعني چي؟
اگر بخوايم يك تعريف كتابي از روانشناسي بديم، بايد بگيم: "علم مطالعة رفتار و فرآيندهاي ذهني".
ولي اگر بخوايم خودموني تعريفش كنيم بايد بگيم: "علمي كه به دنبال جواب اين سؤالهاست: كي، كِي، كجا، چرا اينگونه رفتار ميكند؟".
بد نيست در مورد حوزة فعاليت علم روانشناسي هم صحبت كنيم. روانشناسي حوزة گستردهاي رو داره: از زمان تشكيل نطفه – يا حتّي قبل از اون، تا زمان بعد از مرگ – و حتّي بعد از اون.
برای خوندن توصیه ها برو ادامه مطلب
ادامه مطلب ... موضوعات
پيوندها
|
|||
![]() |